Final de sezon în afara obiectivului pentru SCM Zalău

SCM Zalău a obținut o victorie clară în ultima partidă a sezonului, 4 – 0 pe teren propriu cu Victoria Carei. Jocul a fost la discreția formației zălăuane, care a avut avantaj de trei goluri încă din prima repriză, datorită hattrick-ului reușit de Valentin Culda. Acesta a deschis scorul încă din minutul 4, iar în minutul 18 a reușit un gol de generic TV. Cu un minut înainte de fluierul de final al primei reprize, același Culda a marcat pentru 3 – 0. După revenirea de la vestiare, SCM Zalău și-a majorat avantajul, Stefan Nikolic înscriind în minutul 55.

În urma acestei victorii, SCM Zalău a acumulat 52 de puncte, terminând pe primul loc play-out-ul. În clasamentul general, zălăuanii au încheiat sezonul pe locul 5, poziție în afara obiectivului, la fel ca în sezonul anterior. S-au făcut investiții mari, poate chiar uriașe pentru nivelul Ligii a III-a, dar rezultatele au lăsat de dorit și în această ediție de campionat. La bugetul de care a beneficiat, echipa Zalăului era obligată să se califice în play-off, apoi în semifinalele barajului de promovare. Dacă în urmă cu trei sezoane am fost la un pas de o promovare istorică, evoluția din ultimele două sezoane a lăsat de dorit. Este clar că vor urma schimbări de lot, nu ar fi exclus să vedem înlocuiri chiar și la nivel de conducere, iar în sezonul viitor va urma o nouă încercare de promovare. Va fi un sezon mai dificil, dat fiind faptul că în Liga a III-a va evolua, din nou, Minaur Baia Mare, formație ce a retrogradat în acest sezon.

Zalăul are nevoie de un fotbal de calitate, de un fotbal curat, care să aducă publicul la stadion. Din păcate, în ultimele două sezoane, aceste lucruri au lăsat de dorit, ceea ce ar trebuie să fie un semn de întrebare atât pentru conducerea administrativă, cât și pentru cea tehnică.

One Thought to “Final de sezon în afara obiectivului pentru SCM Zalău”

  1. […] SCM Zalău a obținut o victorie clară în ultima partidă a sezonului, 4 – 0 pe teren propriu cu Victoria Carei. Jocul a fost la discreția formației zălăuane, care a avut avantaj de trei goluri încă din prima repriză, datorită hattrick-ului reușit de Valentin Culda. Acesta a deschis scorul încă din minutul 4, iar în minutul 18 a reușit un gol de generic TV. Cu un minut înainte de fluierul de final al primei reprize, același Culda a marcat pentru 3 – 0.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment